تبلیغات
ولایت عشق - چای سنتی 4
جمعه 16 اسفند 1392

چای سنتی 4

   نوشته شده توسط: امیر ایزدخواه    

طرز تهیه چای سنتی ایرانی:

بعد از مخلوط کردن، مواد را روی حرارت کم قرار دهید تا به نقطه جوش برسد، سپس قوری را روی حرارت غیر مستقیم) کتری یا سماور( قرار داده، 15 دقیقه دم بکشد، صاف نموده و مصرف کنید.

توجه: چای هرچه بیشتر دم بکشد، بهتر است. چای بعد از دم کشیدن به مدت طولانی )چند روز( قابل مصرف است.

کتری یا قوری بایستی مسی یا رویی باشد.

 

چای بابونه:

مواد  : مواد: بابونه) 1 قاشق غذاخوری(، آب سرد) 2 لیوان(، مقداری نبات.

خواص:  طبیعت معتدل و دیم آن گرم و خشك، آرام بخش اعصاب، تقویت معده و روده، ضد تب، ضد انگل، ضد یبوست، مقوی اعصاب و مغز، اشتهاء آور، ضد بلغم وصفرا، شستشو دهنده بسیار قوی کلیه ها.

 

استاد جمشید خدادادی


برچسب ها: چای سنتی ، داروی گیاهی ،

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر